EERO MIKKOLA OY

Eero Mikkola Oy on kuljetus- ja logistiikka-alalla toimiva perheyritys. Toimipisteemme sijaitsee Mäntsälässä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Toiminta-alueemme on koko Etelä-Suomi, painottuen Uudellemaalle ja Kanta-Hämeeseen. Perheyrityksemme perinteet kuljettamisesta ulottuvat aina 1920-luvulle saakka ja vuosikymmenten aikana olemme kehittyneet kuljetusliikkeestä kokonaisvaltaiseksi logistiikkapalveluiden tuottajaksi terminaali- ja varastotoimintamme myötä.

Yrityksemme selkäranka ovat ammattitaitoiset ja palveluhenkiset työntekijät. Maailma muuttuu ja monia työtehtäviä automatisoidaan, mutta kuljetusalalla työ tarvitsee vielä tekijänsä. Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti, jotta pystymme vastaamaan kuljetusalan haasteisiin parhaalla mahdollisella tavalla.


”Meille Foodstockissa asiakaskokemus on tärkein asia, josta haluamme, että meidät tunnetaan. On helppoa rakentaa parasta asiakaskokemusta luotettavan kumppanin kanssa. Varastointia sekä kuljetusta meille hoitaa E. Mikkola Oy, jonka toimintavarmuus ja joustavuus nopeastikin muuttuvissa tilanteissa on omaa luokkaansa. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön E. Mikkola Oy:n kanssa”

Anssi Koivula
toimitusjohtaja
Helsinki Foodstock Oy