• KULJETUSPALVELUT

    Laadukkaita kuljetuspalveluita joka lähtöön

KULJETUSPALVELUT

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia kuljetuspalveluita pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta sopimuksesta tavara liikkuu kauemmaksikin.

Sopimusliikenne

Etsitkö luotettavaa yhteistyökumppania hoitamaan yrityksesi kuljetukset? Sopimusliikenteessä kuljetamme asiakkaan tavarat sovitulla tavalla ja oikeanlaisella kalustolla oikea-aikaisesti perille. Reitit sekä aikataulut voivat olla vakioituja tai muuttuvia, runkoliikennettä tai jakelua. Mukana voi olla myös nostopalveluita tai muita asiakkaalle räätälöityjä lisäpalveluita. Asiakkaan toiminnan- tai tuotannonohjausjärjestelmä voidaan integroida meidän kuljetustenohjausjärjestelmään, jolloin tieto liikkuu vaivattomasti ilman ylimääräistä paperin käsittelyä.

Kappaletavarakuljetukset

Ajamme kappaletavarakuljetuksia päivittäin Uudenmaalla sekä Lahden ja Hämeenlinnan talousalueilla. Kuljetukset ovat suoria, ilman välikäsittelyä terminaalissa ja ne voivat sisältää myös vaarallisia aineita. Valikoimistamme löytyy myös kuljetukset HIAB-autolla sekä Moffett -ajoneuvotrukilla varustetulla autolla. Asiakkaat voivat tilata ja seurata kuljetuksia sähköisen tilausjärjestelmämme kautta ja käytössämme on myös sähköinen rahtikirja.